Uğur Gedik vefat etti!

Uğur Gedik vefat etti!

Eski spor yazarı Uğur Gedik, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Posta Gazetesi’nde spor yazarlığı yapan ve emekli olduktan sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi’ne yerleşen 53 yaşındaki Uğur Gedik, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Emekli olduktan sonra Turgutreis’e yerleşen ve çeşitli otellerde yöneticilik yapan Uğur Gedik, dün bir arkadaşını ziyarete gitti. İkinci kattaki evin merdivenlerini çıkarken fenalaşan Gedik yere yığıldı. Site sakinleri ve bekçisi tarafından saat 20.30 sıralarında hareketsiz halde bulunan Gedik, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Uğur Gedik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uğur Gedik’in, 9 yıldır birlikte yaşadığı Arzu Özben ve sevenleri hastane bahçesine akın etti. Turgutreis eski Belediye Başkanı ANAVATAN’lı Ali Server Yazgan da hastaneye gelerek Gedik’in yakınlarına ve arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Arkadaşları arasında esprili kişiliğiyle tanınan Uğur Gedik’in bugün uçakla İstanbul’a gitmek için bilet aldığı belirlendi. Gedik’in cenazesi akrabalarının vereceği karara göre İstanbul ya da Bodrum’da defnedilecek.