Ünlü oyuncudan İzmir Marşı'na hakaret ! Kendini böyle savundu

Ünlü oyuncudan İzmir Marşı'na hakaret ! Kendini böyle savundu
Güncelleme:

Kolpaçino filminde ''Ganyotçu'' karakterini canlandıran Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na hakaret ettiği video ortaya çıktı. Oyuncuya en sert tepki Haluk Levent'ten geldi. Öztürk ayrıca rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinden kovuldu.

Kolpaçino filmindeki 'Ganyotçu' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na hakaret ettiği video ortaya çıktı. Sosyal medyada videoya tepki yağdı.

Şafak Sezer'in Kolpaçino filmlerinde oynadığı 'Ganyotçu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ebubekir Öztürk'ün, ' İzmir Marşı'na küfrettiği anların videosu ortaya çıktı.

"İZMİR'İN DAĞLARININ ... KOYAYIM"

Bir otomobilde ' İzmir Marşı'nı söyleyen Öztürk ve arkadaşları, marştaki ' İzmir'in dağlarında çiçekler açar' sözlerini ' İzmir'in dağlarının ... koyayım' şeklinde değiştirmişler.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Öztürk ve arkadaşlarının yaklaşık bir ay önce çekildiği tahmin edilen video sosyal medyaya düştü. Öztürk ve arkadaşlarının Milli Mücadele dönemiyle özdeşleşen marşta yaptıkları hakaret içeren değişim, sosyal medya büyük tepki topladı.

Haluk Levent'ten 'İzmir Marşı' klibi  Haluk Levent'ten 'İzmir Marşı' klibi

HALUK LEVENT ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ebubekir Öztürk'e en sert tepkilerden biri ise 18 Mart zaferi öncesi şehitler için İzmir Marşı’nı söyleyen Haluk Levent'ten geldi. Levent sosyal medya hesabından şunları yazdı:

Ünlü oyuncudan İzmir Marşı'na hakaret ! Kendini böyle savundu - Resim : 2

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'TEN KOVULDU

Son olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol alan Öztürk’e bir tepki de yapım şirketinden geldi. Dizinin yapım şirketi Es Film Ebubekir Öztürk ile ilişkilerini kestiklerini ve yollarını ayırdıklarını söyledi.

ÖZTÜRK'TEN AVUKATI ARACILIĞIYLA AÇIKLAMA

Video ile ilgili haberlerin ardından Öztürk avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada, videonun bir bölümünün kesilerek yayınlandığı ileri sürüldü. Açıklamada, "Müvekkilimiz, sadece bir kısmı yayınlanmak suretiyle bağlamından koparılan ilgili görüntüler nedeniyle istemeden incitmiş olduğu samimi vatandaşlarımızdan özür dilemektedir" denildi.

 

Seçiniz...