Yarına dikkat! Sağanak yağış fena geliyor

Yarına dikkat! Sağanak yağış fena geliyor
Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile İzmir için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Türkiye bahar yağmurlarının etkisi altında. Meteoroloji, Trakya için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Sel, su baskını ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada; yarın görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanakların, sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini kaydetti. 

İZMİR İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışın yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir genelinde etkisini göstereceği belirtildi. Açıklamada, "Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların İzmir il genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. Yağışın yarın gece yarısı etkisini kaybedeceği belirtildi. 

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ:

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini