Huzurevi sakinleri piknikte buluştu

Huzurevi sakinleri piknikte buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nin sakinleri piknikte bir araya geldi. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı korosunun konser verdiği piknikte şiir dinletileri ve hep birden söylenen şarkılar ile unutulmaz anlar yaşandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi bürokratları da Halil Akyüz Huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Mangal yakılan piknikte, müzik ve eğlence dolu saatler yaşandı. Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı sanatçıları da yaşlı bireylere mini konser verdi. Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği ve keyifli bir kaynaşma ortamının olduğu buluşmada bürokratların ve yaşlıların yüzünden gülümseme eksik olmadı.

AİLE VURGUSU

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, “Onlar bizim misafirlerimiz değil, ailemiz. Buradaki aile fertlerimizden ziyaretçisi olmayanlar var. Bir araya gelerek bir kaynaşma temin edelim istedik. Sadece bayramlarda ya da özel günlerde değil, her zaman burada olmayı, sizlerle birlikte olmayı istiyoruz. Sağlık, mutluluk, huzur sadece çalışarak gelmiyor. Birbirimize destek olarak, birbirimizi taşıyarak bir şekilde hep birlikte bu huzur ve mutluluğa erişeceğiz. Ben bir kez daha bizler için hazırlık yapan huzur evi sakinlerimize ve buraya geldikleri için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda huzurevi sakinleri hazırladıkları hediyeleri Büyükşehir yetkilileriyle paylaştı.

Etiketler antalya