Ramazan Akşamlarında Kültür Programları

Ramazan Akşamlarında Kültür Programları

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayının manevi iklimine uygun kültür etkinlikleri düzenliyor.

Sultangazi Belediyesi Hizmet Binası yanında kurulan etkinlik alanında Sultangazi’ye konuk olan 15 Müslüman ülkenin gösterileri yer alacak. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan etkinlik alanında ise sohbetler, tasavvuf  konserleri, şiir dinletileri ve tiyatrolar yer alacak.

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun etkinlikler düzenliyor. Ramazan ayında 15 Müslüman ülkeyi konuk eden Sultangazi Belediyesi, etkinliklerde ülkelerin hazırladığı gösterilere yer verecek. Sultangazi Belediye Binası yanında kurulan Dünya Müslümanları Sultangazi’de etkinlik alanında yer alacak programlarda naat, tasavvuf müziği, ilahi grubu dinletileri ile tiyatro gösterisi yer alacak.

Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan Ramazan etkinlik alanında ise her yıl olduğu gibi tanınmış isimlerin yer alacağı programlar düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında Prof. Dr. Necmettin Nursaçan, Nihat Hatipoğlu, Mine İzgi, Ömer Döngeloğlu, Sinan Yağmur ve Talha Uğurluel sıcak sohbetleriyle Sultangazililerle buluşuyor.  İbrahim Sadri, Hikmet Anıl Öztekin, Özgür Çoban, Bedirhan Gökçe ve Dursun Ali Erzincanlı ise şiirleriyle Ramazan etkinliklerine renk katacak.

Her gece başka bir etkinliğin olacağı Ramazan akşamlarında tasavvuf konserleri ile tiyatrolar da yer alacak.

ramazan-etkinlikleri-1.jpg