Yok böyle aşk hikayesi !

Yok böyle aşk hikayesi !
Güncelleme:

Arkadaşlık uygulaması üzerinden bir Türk ile tanışan İngiliz kadın, adamın gönderdiği fotoğrafları internette araştırınca şoke oldu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Emma Perrier isimli kadın, internetteki bir uygulamadan tanıştığı erkekle günlerce konuştu. Kendisini 'Ronnie' Scicluna ismiyle tanıtan adam, West Midlands'ta yaşadığını söyledi. Adam yarı İtalyan olduğunu söylemişti... 

Ancak bir sürelik sohbetin ardından 'Ronnie'nin İtalyanca  bilmemesinden şüphelenen kadın, kendisine fotoğraf göndermesini istedi.

Yok böyle aşk hikayesi ! - Resim : 1

FOTOĞRAFLARI ALINCA ŞOKE UĞRADI

Bir restoranda yöneticilik yapan Perrier, gelen fotoğrafları internette aratınca şoka uğradı. Aslında 55 yaşında olan Alan Stanley, kendisinin yerine Türk manken Adem Güzel'in fotoğraflarını kadına yollamıştı. Gerçek Alan Stanley'i görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Perrier, Türk modelin çalıştığı ajansa ulaşarak 55 yaşındaki adamın fotoğrafları kullandığı bilgisini paylaştı.

Yok böyle aşk hikayesi ! - Resim : 2

'GERÇEĞİNE ULAŞINCA...'

Türkiye'deki ajans aracılığıyla Adem Güzel'le iletişim kuran Emma, Türk modelle uzun süre internet üzerinden konuştu. Çift bir araya geldiğinde, manken Güzel İngiltere'ye taşınmaya karar verdi.

BİRLİKTE YAŞIYORLAR

İngiliz basını, 'Hayli modern bir aşk hikayesi' başlığıyla Perrier ve Güzel'in haberini manşetten verdi. Filmleri aratmayan olaylarla bir araya gelen çift, halihazırda Twickenham'da yaşıyor.

Etiketler ingiliz aşk