Öğrencilere %50 burs !

Öğrencilere %50 burs !
Güncelleme:

Plato Vakfı’ndan Eğitime Destek: Tüm Öğrencilere % 50 Burs

Uygulamalı eğitim denince ilk akla gelen ve Türkiye’nin en yaygın meslek yüksekokulu olan Plato Meslek Yüksekokulu, tüm Türkiye’de 13 ilde uyguladığı “Tüm öğrencilere % 50 burs” prensibini, bu Ek Yerleştirme döneminde Plato Vakfı’nın eğitime desteği ile İstanbul’daki tüm bölümleri için de uygulamaya başladı.

Plato Vakfı’nın daha çok gencin uygulamalı mesleki eğitim alması için verdiği destek ile, öğrenciler Plato MYO’nun ücretli ve % 25 burslu bölümlerini kazansalar bile % 50 burs alma hakkına sahip olacaklar.

“Daha az Sınav, Daha Çok Uygulama” ile “Daha Erken İş Hayatı”!

Öğrencilerin bilgilerini sınavlar yerine, uygulamalı projelerle değerlendiren Plato MYO, ezberden uzak uygulamalı eğitim sistemi ile öğrencilere 2 yılda meslek sahibi olup iş hayatına atılma fırsatı sunuyor. Medya, İletişim, Tasarım, Teknoloji, Sağlık ve Eğitim alanlarında eğitim veren Plato MYO, öğrencilere; sektörle iç içe öğrenme, farklı alanlarda staj yapma ve mezun olduklarında kolayca iş bulabilme imkânı da sağlıyor.

Mezunların % 90’ı Aktif

Bu imkânları değerlendiren Plato MYO öğrencilerinin % 50’si çalışıyor. Mezunlarının ise % 60’ı çalışırken, % 55’i DGS ile 4 yıllık lisans eğitimini tamamlıyor, % 25’i hem okuyup hem çalışıyor; yani tüm mezunların % 90’ı hayata erkenden atılmış ve dört elle tutunmuş durumda.

5 İngilizce Bölüm İle Fark Yaratma Şansı

Birçok Meslek Yüksekokulu’nda olmayan İngilizce ve İkinci Öğretim bölümlerle de öğrenciler okurken çalışma ve İngilizce bilgisi ile mezun olma gibi katma değerlerle mezuniyet sonrası değerlerini arttırmış olarak mezun oluyorlar.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Görsel İletişim, Radyo ve TV Programcılığı, Grafik Tasarım ve Çocuk Gelişimi bölümlerinde İngilizce eğitim imkânı veren Plato MYO, Grafik Tasarım ve Görsel İletişim bölümlerinde İngilizce eğitim veren tek MYO olarak da fark yaratıyor.

8 İkinci Öğretim Programı ile Gündüz Çalışıp Kendi Eğitim Masrafını Karşılama İmkânı

Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Medya ve İletişim, Radyo ve TV Programcılığı, Grafik Tasarım, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı ve Çocuk Gelişimi programlarında ikinci öğretim ile eğitim imkanı sunan Plato MYO’nun özellikle bu bölümlerinde okuyan gençler gündüz çalışıp akşamları derslere girerek kendi eğitim masraflarını karşılıyorlar.

Tüm Türkiye’de 14 İlde 16 Kampüste,  Tamamı % 100 ve % 50 Burslu!

“Uluslararası standartlarda uygulamalı mesleki eğitim senin şehrinde” sloganıyla mesleki eğitimi tüm Türkiye’ye yaymak için çalışan Plato MYO, Olgunlaşma Enstitüleri ile işbirliği yapıyor. Bu çerçevede farklı programlarını internete dayalı karma eğitim ile sunan Plato Meslek Yüksekokulu, öğrencilerin kendi şehirlerinde uygulamalı mesleki eğitim alarak Meslek Yüksekokulu diploması almalarına imkân sağlıyor. Bunu yaparken de, öğrencilerin tamamının % 100 veya % 50 bursla okuyabileceği kontenjanlarla bu imkanı sunuyor.

Türkiye’nin En Yaygın Meslek Yüksekokulu!

İstanbul’un kalbi tarihi yarımadada, Haliç’in kıyısındaki Balat’ta restore edilmiş tarihi binalardan oluşan samimi sokak kampüsünde, gelişmiş teknolojik altyapısı ile uygulamalı eğitim imkânı sunan Plato MYO, sektör deneyimi yüksek genç eğitmen kadrosu ile dikkat çekiyor. Balat dışında Altunizade (Sağlık Bölümleri ve Çocuk Gelişimi) ve Beyoğlu (Olgunlaşma Enstitüsü) ile İstanbul’da 3 kampüste, Türkiye çapında da 13 ilde Olgunlaşma Enstitüleri bünyesinde olmak üzere toplam 16 kampüste eğitim vererek Türkiye’nin en yaygın okulu unvanına sahip oluyor.

İstanbul Balat’ta Hafta Sonu Dâhil Her Gün 20:00’a Kadar Ücretsiz Tercih Danışmanlığı

Ek yerleştirme dönemi boyunca tüm Türkiye’de 14 ilde 16 kampüste ücretsiz tercih danışmanlığı verecek olan Plato MYO, ayrıca Balat kampüsünde hafta sonu da dâhil 20:00’a kadar hem yüz yüze hem de 444 76 96 numarasından telefonla da tercih yapmak isteyen gençlere destek olacak.