Evlilik öncesi de fit olmanın sırrı

Evlilik öncesi de fit olmanın sırrı
Güncelleme:

Gelin adaylarının sıklıkla tercih ettiği egzersizler, balayında fit olmanın en büyük sırrı.

Yaşam kalitesini artırmak ve fiziksel performanslarını geliştirmek isteyenlerin yanı sıra evlilik arifesinde olan kadınlar da pilatese yöneliyor. 

Pilates eğitimleriyle bu yaz bütün gelin adayları hem fit hem de sağlıklı kalıyor. Pilates egzersizleri ile vücudun esnekliği, eklem hareketliliği, dengesi ve duruşu düzenlenebiliyor. Pozitif Enerji Spor Merkezi ise, sporun hayatın her evresine yatırım olduğunu düşünen eğitmenlerle birlikte size sağlıklı bir gelecek sunuyor.

Evlilik stresini üzerinden atmak isteyen gelin adaylarının da tercih ettiği pilates egzersizleri ile balayında fit görünmek hayal olmaktan çıkıyor. Dünya genelinde hızla yayılan sağlık trendi, spor tutkunlarının vazgeçemediği egzersizlerden olan Reformer (Aletli Pilates) ise, vücudunuzu kendi sınırları içinde doğru esnetmenizi sağlıyor. Reformer ile doğru nefes, doğru tempo, odaklanma ve akıcı hareket ilkelerine uyarak, dengeli bir bütünlük sağlayabilmeniz mümkün.

Pilates Sadece Vücudu Değil, Ruhu da Güzelleştiriyor
Gelinlik, takı, ayakkabı… Artık en özel gününüzde bunlar kadar önemli bir şey daha var, o da fit bir vücut! Birçok kadın hayalindeki ince vücuda kavuşmak için sıkı diyetler yapıyor ya da estetik ameliyatları oluyor. Ancak sıkı ve fit vücuda kavuşabilmek doğru sporla mümkün oluyor. Pilates egzersizleri gelin adaylarının vücutlarını orantılı şekillendirirken, evlilik öncesi stresin ve heyecanın azalmasına da yardımcı oluyor.

Sadece vücudu güzelleştirmekle kalmayıp ruhu da güzelleştiren Pilates ’in en iyi uygulandığı merkezlerden biri olan Pozitif Enerji Spor Merkezi, evlilik arifesinde olan gelin adaylarına kapılarını açıyor. Merkez Kurucularından Burcu Levent: “Pilates hareketleri kalbi yormuyor ya da vücuda basınç uygulamıyor. Pilates ile bütün kaslarınızı çalıştırıyorsunuz ve sağlıklı bir omurgaya kavuşabiliyorsunuz. Pilates diğer egzersizlere oranla insana kendini bitmiş tükenmiş hissettirmiyor.”  açıklamasını yapıyor.