Ayakkabı almanın tam zamanı !

Ayakkabı almanın tam zamanı !
Güncelleme:

FLO’nun “Etiketin Yarısı” kampanyasını ve yaz sonu fırsatlarını kaçırmayın.

Yaz sezonu ürünleri vitrinlere ilk çıktığından itibaren herkesin gözdesi oldu. İşte şimdi bu sezon ürünlerini uygun fiyata almanın ve yaz bitmeden giymenin tam zamanı. Dünya modasını ve trendleri yakından takip eden, moda renkleri ve modelleri Türkiye’deki ayakkabı tutkunları ile buluşturan FLO’dan yapacağınız alışverişlerde, “Etiketin Yarısı” kampanyası* ve diğer indirimlerden yararlanarak, yaz sezonu ürünlerine çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Yaz sezonunun modası geçmeyecek pek çok ürünü indirimli ürünler arasında yer alıyor. Ayağı yormayan, özel tabanlı ve rahat erkek ayakkabıları, birbirinden şık kadın ayakkabıları, her yaşa hitap eden spor ürünleri, çeşit çeşit aksesuarlar ve çocukların sağlığı ve rahatı için özel tasarlanan ayakkabılar, FLO mağazalarında cazip fiyatlarla alışveriş tutkunlarını bekliyor.

“Etiketin yarısı” kampanyası; yeni sezon ürünleri, bazı spor markaları ve bazı aksesuar ürünleri dışında tüm yaz sezonu ayakkabı, çanta ve tekstil ürünlerini kapsıyor. Kampanya dışında kalan pek çok ürün grubunda ise FLO’nun uyguladığı indirimler devam ediyor. FLO’nun yaz sezonu kadın ürünlerine 14.99 TL’den, erkek ürünlerine 19.99 TL’den, spor ürünlerine 29.99 TL’den çocuk ürünlerine 14.99 TL’den, aksesuar ürünlerine ise 14.99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.