En romantik geceye Debenhams ile hazırlanın

En romantik geceye Debenhams ile hazırlanın
Güncelleme:

Debenhams, bu yıl Sevgililer Günü için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

Hem kadın hem de erkek koleksiyonlarından ürünlerle sevdiklerinizi mutlu edebilir, bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz. Sevgililer Günü’ne özel her 250 TL harcamaya 50 TL ve her 350 TL’ye 100 TL indirim fırsatı tüm Debenhams mağazalarında alışveriş severleri bekliyor.

Debenhams geniş ürün yelpazesi ile Sevgililer Günü’nde de vazgeçilmez alışveriş duraklarından biri oluyor. Debenhams; kadın, erkek, kozmetik koleksiyonları ve ilgi çekici kampanyaları ile Sevgililer Günü alışverişini renklendiriyor.

Debenhams’da birbirinden çeşitli markalar ile günün her saatine uygun kıyafetler sunuyor. RJR John Rocha günlük kıyafetlerde kurtarıcınız olurken Star by Julien Macdonald eğlenceli tasarımları ile beğeni topluyor. Red Herring markası ise 2015 sonbahar kış koleksiyonu ile kırmızının her tonunu farklı formlarda sunuyor.Debenhams’da yerini alan yeni markalardan Nine By Savannah Miller ise “partinin yıldızı” olacak görünümlerle beğeni kazanıyor.

Debenhams’da sonbahar kış koleksiyonlarında kürk detaylı deri ceketler, bu sezon yaz aylarından kışa transfer olan çiçek baskılı elbiseler, drapeli ya da payetli kokteyl elbiseleri göz dolduruyor. İç çamaşırı markalarından Ultimate, Georgous ve Noir by Janet Regar ise göz alıcı dantel ve transparan tasarımları ile cazibeyi yeniden yorumluyor.

Debenhams’ın erkek koleksiyonlarında ise tüvit pantolonlar, stil sahibi paltolar, desenli kazaklar, renkli kaz tüyü montlar en beğeni gören parçalar arasında yer alıyor.

Tüm kadın ve erkek giyim ürünlerinde, her 250 TL’lik alışverişe 50 TL, her 350 TL’lik alışverişe ise 100 TL’lik indirim, aynı zamanda kozmetik ürünlerinde yüzde 30’a varan indirimler Debenhams mağazalarında moda severleri bekliyor.