Kadınlar Günü’nde Dantell ile nostaljik bir yolculuk

Kadınlar Günü’nde Dantell ile nostaljik bir yolculuk
Güncelleme:

Dantell’in zarif, nostaljik ürünlerini 8 Mart’ta %25 indirimle satın alabilirsiniz.

Türk kültürünün çeyiz konseptini günümüze taşıyan Dantell, her dönemin vazgeçilmezi olan danteller ve tasarım aksesuarlarıyla kadınları şımartmaya devam ediyor. Dantell, Kadınlar Günü’ne özel tasarlanmış koleksiyonunu mağazalarında tüm kadınların beğenisine sunuyor. Dantell’in zarif, nostaljik ürünlerini 8 Mart’ta %25 indirimle satın alabilirsiniz.

Türk kültürünün çeyiz konseptini günümüze taşıyan Dantell, 8 Mart’ta kadınları nostaljik bir yolculuğa davet ediyor. Beyaz rengin asaleti ve Türk, Belçika, Fransa ve İsviçre dantellerinin eşliğiyle derlenmiş el emeği masa örtüleri, salon takımları, yatak örtüleri ve vitrin takımları Kadınlar Günü’nde Dantell mağazalarında görücüye çıkıyor. 8 Mart’ta küçük bir kaçamak yapabilir, mum ve sabun kokuları eşliğinde Dantell’in büyülü dünyasını keşfedebilirsiniz.

Kadınlara özel %25 indirim

Dantell, ev düzenini kuran ve aileleri bir arada tutan kadınlarımızın 8 Mart’ta kendilerine özel bir gün yaşayabilmesi için Dantell Koleksiyonlarında %25 indirim fırsatı sunuyor. Zarafeti nostaljik vizyonuyla harmanlayan Dantell’in el emeği göz nuru ürünleriyle hem kendiniz, hem de hayatınızdaki değerli kadınları oya ve ek işi parçalarının kullanıldığı bornoz ve havlularla şımartabilirsiniz.