MAGICFORM’un sabahlık koleksiyonu ile sımsıcak bir kış

MAGICFORM’un sabahlık koleksiyonu ile sımsıcak bir kış
Güncelleme:

MAGICFORM'un Polar Sabahlık Koleksiyonu ile sıcaklığınızı ve enerjinizi evinizde de yansıtın !

MAGICFORM'un, kış aylarının etkisi devam ederken içinizi ısıtmak ve ev şıklığınızı tamamlamak için Polar Sabahlık Koleksiyonu sizleri bekliyor! Soğuklara aldırış etmeden evinizde ailenizle paylaşacağınız güzel anları, sıcak yaz günleri atmosferinde yaşamak için gardıroplarınızda Polar Sabahlık için yer açın. 

MAGICFORM'un  kendini güzel ve bakımlı hissetmeyi seven, rahatlığından ödün vermek istemeyen ve soğuk kış aylarını sımsıcak yaşamayı seven kadınlara yönelik tasarladığı Polar Sabahlık Koleksiyonu göz dolduruyor. Kırmızı, bordo, mavi, gri ve hardal renklerinin hakim olduğu, büyük düğme detayları ile hayat bulan, kemer ve farklı kesim yakalar ile hareketlendirilen Polar Sabahlık Koleksiyonu ile ev şıklığınızı tamamlayın. Markanın tasarladığı kareli pijama altlarını, ev rahatlığınızdan ödün vermeden polar sabahlıklarla kombinleyebilir, hava ne kadar soğuk olursa olsun poların yumuşak ve içinizi ısıtan dokusu ile kendinizi soğuklara aldırmadan sımsıcak hissedebilirsiniz. 

Markanın, Polar Sabahlık Koleksiyonu'nu Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon Alışveriş Merkez’inde bulunan MAGICFORM konsept mağazalarında, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde bulabilirsiniz.