İstanbul, Shopping Fest’le alışveriş çılgınlığı

İstanbul, Shopping Fest’le alışveriş çılgınlığı

İndirim ve kampanya çılgınlığı Trump Towers Mall’da!

9 Haziran Cumartesi günü 'ilk' en uzun gece organizasyonuyla İstanbul Shopping Fest 2012’nin açılışını yapacak olan Trump Towers Mall’da alışveriş çılgınlığı için son hazırlıklar tamamlanıyor!

09 Haziran’da sabah 10.00 itibariyle başlayacak olan festival kapsamında Trump Towers Mall ve AVM içerisindeki mağazalar ziyaretçiler için birbirinden özel etkinlikler, indirimler, sürprizler ve kampanyalar hazırladı.

Trump Towers Mall’da yer alan dünya markaları İstanbul Shopping Fest kapsamında AVM ziyaretçileri için birbirinden özel indirim ve kampanyalar hazırladı.

İstanbul Shopping Fest kapsamında Ramiz Köfte yemek yiyen herkese ücretsiz tatlı ikram edecek. Ramiz Çocuk  menü alan herkese dondurma çeşitlerinden istediğini ya da tatlıyı ücretsiz ikram edecek. Lee Cooper tüm ürünlerde %50 indirim, Stefanel  %30 indirim, Accesorize % 20 indirim, Edirne Kırkpınar Lokantası %15 indirim, Mendos %30 indirim ve Ebebek %12 indirim uygulayacak. Fratelli La Bufala saat 17.00 ile 20.00 arasında DJ ile happy hour ve %20 indirim uygularken Falafel Veggie, 20 gün boyunca FALAFEL tanıtım seanslarını ücretsiz gerçekleştirecek. Ayrıca her gün  10.00-12.00 ve 20.00 sonrası fiyatlar %25 indirimli olarak uygulanacak. Original Marines, festival süresince her üründe %20 indirim,  istisnasız  her alışverişe sürpriz hediyeler ve 9 Haziran günü için mağaza önü aktiviteleri gerçekleştirecek. 1-30 Haziran tarihleri arasında Atasun Optik, yapılan her 50 TL alışverişe çekiliş hakkı veriyor. Caffe Nero, 9 Haziran’da geç kapanışa paralel olarak AVM içinde kahve sampling ve mini atıştırmalık sampling yapacak. LCW, %50 indirim uygulayacak. Kiğılı %30 indirim ve Turkcelllilere özel 100 TL’de 25, 250’de 75, 500 TL’de 200 TL indirim çeki hediye ediyor. Kryolan festivale Trump Towers mağazasına özel Rokko ve Gotik makyajlı mankenler ile katılıyor. Aynı zamanda sürpriz indirim ve etkinlikler gerçekleştiriyor. Alex 100 TL  alışveriş yapan müşterilere sanat önlüğü hediye ediyor ve Perspective yüzde 50’ye varan indirimler, hediye çekleri ve mağazada stil danışmanlarıyla festivale renk katıyor.

Tony Bennett ve Duran Duran konser biletleri Trump Towers Mall’da ve sadece sınırlı sayıda!

9 Haziran’da birçok sürpriz hazırlayan Trump Towers Mall, müzik dünyasının en önemli duayenlerinden Tony Bennett ve Duran Duran konserlerine özel sınırlı sayıda biletleri Shopping Fest açılışına özel olarak ziyaretçilerine sunuyor.

Trump Towers Mall, 9 Haziran tarihinde saat 12.00 itibariyle mağazalardan her 250 TL’lik alışverişe Tony Bennett her 175 TL’lik alışverişe ise Duran Duran’a sınırlı sayıda konser bileti kazanma şansı veriyor. Ayrıca Tony Bennett konserine bilet kazanan talihliler konseri özel Trump Towers Lounge’dan izleme şansına sahip olacak.

Ünlüler geçidi en uzun günde de devam ediyor!

Açıldığı günden beri D&R mağazasında müzik, edebiyat ve sanat dünyasının sevilen isimlerini hayranlarıyla buluşturan Trump Towers Mall, İstanbul Shopping Fest’e özel çok önemli isimleri yine sevdikleriyle buluşturuyor.

Sürprizlerin bitmediği bu günde ‘Tanrilar Okulu’ kitabinin yazari Stefano D'anna, saat 15:00’da Trump Towers Mall sergi salonunda düzenlenen söyleşi ve saat 16.00’da düzenlenen imza gününde D&R mağazasında sevenleriyle bir araya gelecek.

9 Haziran gecesi 02.00’ye kadar açık olacak Trump Towers Mall, festival boyunca saat 23.00’a kadar hizmet verecek.

9 Haziran 2012 – Trump Towers Mall / İstanbul Shopping Fest Program:

10:00 Trump Towers Mall Açılış

15:00 Stefano D’anna Söyleşi – Trump Towers Mall Sergi Salonu

16:00 Stefano D’anna İmza Günü – D&R Mağazası

18:00-22:00 Power FM DJ’leri ile Happy Hour DJ Parti

20:00-22:00 Uykudan Önce Masal Okuma Aktivitesi - Minimall

20:00-02:00 İstanbul Shopping Fest Partisi / Ozan Doğulu Performans (İSF-Elle Özel Davet)

Gün boyunca devam edecek aktiviteler:

Zalinde Perküsyon Grubu

Maskot Bando

Patenli Hostesler

Minimall Atölyeleri