Açıkladığı vasiyeti olay olan Mahsun Kırmızıgül'den olay olacak bir çıkış daha
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlGeçtiğimiz günlerde sitem dolu ifadelerle vasiyetini açıklayan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül bu sefer de kazanç fırsatlarını geri çevirerek sinemaya öncelik verdiğini belirterek "1 gecede kazandığım parayı oyuncu 1 ayda kazanamaz" dedi.
Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde açıklamada medya kuruluşlarını sert bir dille eleştirip sitem dolu ifadelerle vasiyetini açıklamıştı.
Mahsun Kırmızıgül'ün "Sanatçının eserine, konserine, alın terine değer verilmiyor. Yaşarken yok sayılıyoruz, öldüğümüzde hatırlanıyoruz. “Bir gün başıma bir şey gelirse ya da bu dünyadan göçersem, sakın haberimi yapmayın! Cenazeme gelmeyin! Gidin, haber değeri taşıdığını düşündüğünüz hırsızların, çocuklarımızın geleceğini çalanların haberlerini yapmaya devam edin.” ifadeleri büyük tartışma yaratmıştı.
Kırmızıgül'ün bu açıklamaları gündemdeki yerini korurken ünlü sanatçı yavru vatan KKTC'de verdiği konser öncesinde sinema oyunculuğunun kutsal olduğunu belirterek, oyunculara sinemaya yalnızca para gözüyle bakmamaları tavsiyesinde bulundu.
Mahsun Kırmızıgül ayrıca 17 yıl boyunca büyük kazanç elde edebileceği fırsatları sinema için geri çevirdiğini ifade ederek, “Elimin tersiyle ittim o paraları. Benim bir gecede kazandığım parayı o arkadaşlar dört haftada kazanamaz ama her şey para değil” dedi.
Yönetmen, sinemanın kalıcı bir değer olduğunu vurguladı ve oyunculuğun maddi kazançtan daha öte bir anlam taşıdığını belirtti.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol