Esra Erol canlı yayında çileden çıktı: Siz cani misiniz?

Esra Erol canlı yayında çileden çıktı: Siz cani misiniz?
Güncelleme:

Esra Erol'da gündeme gelen ve bir çiftin bebeklerini başka bir aileye verdikleri iddiası hem stüdyoyu karıştırdı hem de Esra Erol'u çıldırttı. Esra Erol çifte "Siz merhametsiz misiniz? Siz vicdansız mısınız? Siz cani misiniz? Siz bir çocuğu kendi ellerinizle daha anne karnındayken vermişsiniz. Onu dünyanızda da yok saymışsınız. Sizde bir gram merhamet yok mu ya?" diyerek tepki gösterdi.

Esra Erol programında D.D. - D.C. konusunu masaya yatırdı. Eşinden ayrılmak istediğini belirten D.C., Esra Erol'a başvurunca olanlar oldu. D.D. kayınvalidesinin ailesini dağıtmak istediğini söyleyip yalanını örtbas etmeye çalıştı. D.C.'in sözleri ise hem Esra Erol'u hem de ekran başındakileri şaşırttı.

D.C., "Üçüncü çocuğumuzu başka bir aileye verdik." itirafında bulununca ünlü sunucu sinirlerine hakim olamayıp tepki gösterdi:

"Duyduklarımı anlamlandıramıyorum. Mutsuzluklarının sebeplerinin üçüncü kişiler olduğunu söylüyorsunuz. 'Gezdirmiyorum diye bana sitem ediyordu', 'Annemle sürekli didişiyordu' diyen bir koca var. Bu konuşmalar o kadar normal ki…"

Esra Erol, çifte dönerek şu açıklamayı yaptı:

"Siz merhametsiz misiniz? Siz vicdansız mısınız? Siz cani misiniz? Siz bir çocuğu kendi ellerinizle daha anne karnındayken vermişsiniz. Onu dünyanızda da yok saymışsınız. Sizde bir gram merhamet yok mu ya? Çocuk karnınızdayken nereye vereceğinizi bulmuşsunuz. Sizin aranızdaki en büyük problem bu olmalı. İyi misiniz? İkiniz de rahatsınız. Demek ki çocuğun verilmesi ikinizin de kalbinde bir boşluk değil!"

Çorlu'da Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bugün 9 aylık bebeği aileden teslim aldı ve bebek devlet korumasına alındı.

Öte yandan D.C., "Çocuğumu verdiğim aileye çocuklarımın annesinden daha fazla güveniyorum." dedi. D.D. ise eşini alıp gitmek istediğini dile getirdi.