Esra Ezmeci'nin programında ünlü sanatçıya gelininden skandal suçlama

Esra Ezmeci'nin programında ünlü sanatçıya gelininden skandal suçlama
Güncelleme:

Sanatçı Gökhan Güney'in gelini Ece Güney Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında, çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı.

FOX TV'de ekrana gelen Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına ünlü ses ve sinema sanatçısı Gökhan Güney’in gelini Ece Güney’in açıklamaları damga vurdu. Ece Güney, kayınpederi Gökhan Güney’i kendisine kalacak 8 dairenin üzerine konmakla suçladı.

Ece Güney, Gökhan Güney’in oğlu Selim Güney ile 2012 yılından dünyaevine girdi. 2014 yılında ise Selim Güney mide kanserinden hayatını kaybetti. Ece Güney’in iddiasına göre kocası 8 dairesini akrabalarının üzerine yaptı. Hileli satışın nedeni ise finansal açıdan zor duruma düşerlerse malları korumaktır. Selim Güney’in ölümü sonrası Ece Güney bir iş insanı ile aşk yaşamaya başladı.

Ece Güney’in iddiasına göre; göre cinsel içerikli görüntüleri eski kayınpederine Gökhan Güney’e ulaştı. Eline geçen video sonrası kayınpederi Gökhan Güney oğlunun akrabaları üzerine yaptığı 8 dairenin tapusunu kendi üzerine aldı. 8 evin kendisinden kaçırıldığını iddia eden Ece Güney’e yanıtı ise kayınpederi Gökhan Güney’in yakınları verdi. Ünlü sanatçının yeğeni Sinan Güney ‘asılsız’ dediği iddiaların Gökhan Güney’den para koparmak amacıyla gelini tarafından dile getirdiğini söyledi.