Fenomen Ece Ronay'a şok suçlama! Gözaltına alındı

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Özel harekat destekli operasyonda 5 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ronay, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik'teki işyerinin kurşunlanması ile ilgili inceleme başlattı.

ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ OPERASYON

Yapılan çalışmalarda işyerine motosikletli kasklı kişilerin ateş ettiğini belirleyen ekipler, çalışmalarının ardından şüphelileri tespit etti. Bu sabah şüphelilere ait adreslere özel harekat polisinin de katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen Ece Ronay'ın da evine baskın düzenlendi. Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda Ronay'la birlikte yaşı küçük olduğu tespit edilen 5 şüpheli daha yakalandı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda otomatik silah,  tabanca, 58 adet fişek ve  hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü. 

Bu arada Ece Ronay ve beraberindeki 5 kişinin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yönetmek veya Üye Olmak', 'Tehdit', 'Kasten Yaralama', '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet', 'Mala Zarar Verme', 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' suçlarından gözaltına alındığı öğrenildi

GÜZELLİK MERKEZLERİ KURŞUNLANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Ece Ronay'ın da Kocaeli ve İstanbul'daki güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlenmişti. 

Güzellik merkezlerinin kurşunlanmasıyla ilgili emniyette ifade veren Ronay, ''Birileri, beni bu yaşanan olayların içine çekmeye çalışıyor. Benim bu olaylarla bir alakam yok'' ifadelerini kullanmıştı. 

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay aslen Diyarbakırlıdır. 17 Kasım 1991 yılında dünyaya gelen ünlü isim Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

"Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Baba Yorgun ile 77 milyon, Karpuz ile 87 milyon, Şiki Şiki ile 96 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ece Ronay, Instagram'da 1.5 milyon, Youtube'da ise 823 bin takipçiye ulaşmıştır. 

Ece Ronay, bir dönem klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia etmişti. Taciz ve tehdit iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil 13 bin 100 TL adli para cezası ve 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. 

 

DHA

Etiketler Ece Ronay fenomen