İnci Taneleri'ne sürpriz transfer! Ünlü isim de diziye dahil oldu

İnci Taneleri'ne sürpriz transfer! Ünlü isim de diziye dahil oldu
Güncelleme:

Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı ile gündemden düşmeyen ve ilk bölümüyle reyting rekoru kıran 'İnci Taneleri' dizisine Kubilay Aka'nın ardından ünlü bir oyuncu daha dahil oluyor.

Ünlü yazar ve oyuncu Yılmaz Erdoğan‘ın hem yazıp hem de başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi, henüz yayın hayatına başlamadan adından en çok söz ettiren yapım oldu. Geçtiğimiz gün Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi daha ilk bölümden reyting rekoru kırdı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, BKM imzalı dizinin ikinci bölümüne Kubilay Aka'dan sonra ünlü bir oyuncu daha dahil olacak. Ünlü oyuncu 'Tuzak' dizisinin ardından ekranlara İnci Taneleri ile dönecek.

'Organize İşler' filminde Rıza, 'Ezel'de Temmuz, 'Kuzey Güney'de Ali Güntan, 'Behzat Ç.'de Pembo, 'Kaybedenler Kulübü'nde Murat, 'Çukur'da Aliço karakterleriyle hafızalara kazınan Rıza Kocaoğlu, İnci Taneleri'nin oyuncu kadrosuna katıldı.

Kocaoğlu şimdiden fenomen haline gelen dizide "Nusret" rolüne hayat verecek. İlk sahnelerinde hapishanede göreceğimiz Nusret’in dışarı çıktıktan sonra nasıl bir hikayesinin olacağı merak konusu.