Koronavirüse yakalanan Sertab Erener'den ilk açıklama

Koronavirüse yakalanan Sertab Erener'den ilk açıklama
Güncelleme:

Koronavirüs testi pozitif çıkan şarkıcı Sertab Erener'in Harbiye'de gerçekleşmesi beklenen konseri 18 Ağustos'a ertelenirken hastalığa ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Covid olmayın derim, hiç gerek yok! Maskemi hiç çıkarmadım ve nereden kaptım onu da bilmiyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alacaktı. Ancak koronavirüse (Kovid-19) yakalanınca BKM'den yapılan açıklamayla, konserin 18 Ekim 2022 tarihine ertelendiği duyuruldu.

Sertab Erener’in Instagram sayfasından yapılan paylaşımda da “27 Temmuz Çarşamba Harbiye Açıkhava’da gerçekleşecek Sertab Erener konseri, sanatçının COVID pozitif olması sebebiyle 18 Ekim 2022 tarihine ertelenmiştir. Bilet alan seyircilerin biletleri yeni tarih için geçerli olacaktır” ifadeleri kullanılmıştı.

Konuya ilişkin yeni bir paylaşımda bulunan Erener, takipçilerine seslendi. Erener, “Covid olmayın derim, hiç gerek yok! Maskemi hiç çıkarmadım ve nereden kaptım onu da bilmiyorum. Benim kadar dikkat eden biri bile olduysa artık…” dedi.