Mehmet Ali Erbil apar topar hastaneye kaldırıldı

Mehmet Ali Erbil apar topar hastaneye kaldırıldı
Güncelleme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kalp yetmezliğinden Maslak'taki bir hastanede yoğun bakıma alındı. Erbil'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor' Hayatta programında yer alan habere göre; Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı.

Erbil'in basın danışmanı Perim Özgeldi, yaptığı açıklamada, "Ağır bir durum yok. Dün gece ağır bir yemek yediği için rahatsızlandı. Kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı. Şu anda tedavi devam ediyor" dedi.

SEZİN ERBİL INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil, babası hakkında çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Halası Prof. Dr. Yeşim Erbil'in, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında yaptığı bir paylaşımı takipçilerine aktardı. İşte o satırlar:

"Günaydın, ağabeyimin durumu iyi endişelenecek bir şey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda… Şu an klinik durumu iyi çok şükür. Birkaç gün daha kalacak. Kardiyolog doktorlar ağabeyimi takip ediyor, gerekli tedavisi yapılıyor. Kendinde, yiyor, içiyor ve konuşuyor. Yakın takip için hastanede kalması gerekiyor. İlginize teşekkür ederiz. Her zaman sevenlerinin duası ile iyileşti. Bunu da en kısa sürede atlatacak inşallah"
 

Seçiniz...