Sadakatsiz yeni bölümüne damgasını vuracak sahne

Güncelleme:

Sadakatsiz 18. bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz son bölümde Derin'e artık katlanamayan Volkan, Asya'nın kapısını çaldı ve yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. Asya'ya yeniden birlikte olmak isteyen Volkan gözyaşları içinde itiraflarda bulundu.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 17 Şubat Çarşamba akşamı 18. bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz son bölümde annesinden babasının Haluk olduğunu öğrenen Selçuk, Haluk'un kapısına dayanarak gerçeği açıkladı. Sadakatsiz'in 24 Şubat'ta ekrana gelecek olan 19. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

 HALUK'UN SIRRINI ÖĞRENEN GÖNÜL YIKILIYOR!

Sadakatsiz 19. bölüm fragmanında Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğreniyor. Yeni bölümde Selçuk'un annesi Hicran, Gönül'ün yanına geliyor.

Sohbet edip çocuklardan bahsederken, Gönül hiç beklemediği şekilde Haluk hakkındaki şok gerçeği öğreniyor. Haluk'un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül ne yapacağını şaşırıyor.

Çok gerçeği öğrenen Gönül'ün " Sen bana hep 'Gönül olay istemiyorum' diyorsun ya. Sen olayın kendisiymişsin" sözleri Haluk'u yıkıyor.

 DERİN VE VOLKAN'IN EVLİLİĞİ ÇATLIYOR!

İkili arasında çıkan tartışma bir anda seslerin yükselmesiyle kavgaya dönüştü. Derin, Volkan'ın sürekli ortadan kaybolmasına ve onunla ilgilenmemesine tepki gösterdi. Derin'in bu baskılarından çok sıkılan Volkan ise artık kendini rahat bırakmasını söyledi.

Derin ve Volkan aşkı yerini büyük kavgalara ve gerginliklere bıraktı. Peki bu kavgalar son bulacak mı, yoksa Volkan Derin'i de mi terk edecek?

DERİN ASYA'NIN SIRLARINI AÇIKLADI

Asya'nın dönmesiyle daha da hırslanan Derin, bu defa başka bir yol denedi. Asya'yı rezil etmek için onu geçmişinden vurmayı seçti. Vakıftaki toplantı sırasında Asya gider gitmez, arkasından konuşmaya başladı. Volkan'a hala takıntılı olduğunu, geçmişinde annesinin babasını öldürdüğünü ve intihar ettiğine kadar tüm sırlarını bir bir ortaya döktü. Derin'in anlattıkları herkesi çok şaşırdı .

ASYA VOLKAN'I AFFEDECEK Mİ?

Derin'le evde yaşanan büyük kavgadan sonra kendini dışarı atan Volkan, şok bir hamle yaptı. Yaptıklarından pişman olan ve Asya'yla yeniden birlikte olmak isteyen Volkan, söyledikleriyle şoke etti. Bu olanları şaşkınlıkla izleyen Asya ise dik duruşundan ödün vermedi.