Demirkol: Lens’in ne işi var Beşiktaş’ta

Demirkol: Lens’in ne işi var Beşiktaş’ta
Güncelleme:

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında birbirinden çarpıcı yorumlarda bulundu.

Fenerbahçe’nin Kayseripor ile 3-3 berabere kaldığı maçı değerlendiren Mehmet Demirkol şu ifadeleri kullandı:

‘KAMENI’NİN NESİNDEN ETKİLENDİNİZ DE ALDINIZ!’

”Fenerbahçe’nin dün akşam oynadığı oyun gerçek bir oyun değildi. Oyun bir yere varmıyordu, amaçsız bir oyundu.”Fenerbahçe’de şu kural değişmez! Topal ile Josef aynı anda oynayamaz. Fenerbahçe’nin kaleci departmanı sorunlu. Türkiye’de Volkan kesilmez. Eğer kesiliyorsa orada problem var demektir.

İZLENEBİLECEK TEK OYUNCU VALBUENA

”İşin enteresan tarafı yerine oynayan kaleci de sorunlu. Kameni’nin nesinden etkilendiniz de aldınız! Fenerbahçe’de sahada izlenebilecek tek oyuncu Valbuena. Bu nedenle oyundan çıkmasına tepki gösteriliyor. Valbuena mı, Aykut Kocaman mı diye anket yapsan Valbuena çıkar. Ama Şenol Güneş mi, Quaresma mı dersen herkes bir durur.”

‘LENS OYNAYABİLECEK BİR ADAM DEĞİL’

”Lens’in ne işi var Beşiktaş’ta. Oynayabilecek bir adam değil. Kimi kesecek? Kendisinin de kesmeye niyeti yok. Şenol hoca da istemedi Lens’i. Sadece Fenerbahçe’den oyuncu alayım mantığıyla hareket edildi ve alındı.”

‘TFF BAŞINA İŞ AÇACAK’

”TV görüntülerinden ceza vermek TFF’nin başına iş açaçak. Önceden sadece hakem izliyorduk şimdi milletin dudağına bakıyoruz. İşin garip tarafı her dilde dudak okumaya çalışıyoruz.”