İçerde' dizisinde şok olay!

İçerde' dizisinde şok olay!
Güncelleme:

Soluk soluğa izlenen İçerde dizisinde aksiyon dozu yüksek sahneler son dönemde sık sık yaşanıyordu.

İçerde dizisi ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde dizisinde zaman zaman aksiyon dozu yüksek sahneler yaşanmaya devam ediyor. İçerde dizisi ekrana gelen 11. bölüm çekimleri sırasında Aras Bulut İynemli kolunu kırdı.

'İçerde' dizisinin Mert'i Aras Bulut İynemli dövüş ve aksiyon sahnelerinde dublör kullanmıyor. Genç oyuncu bu yüzden bir talihsizlik yaşadı ve  İçerde dizisinin 12'nci bölümünde izleyici karşısına kolu alçıda çıktı.

Hikaye akışını bozmamak için dizinin bir bölümünde sinirlenip duvara vurduktan sonra kolunun kırıldığı gösterilen İynemli'nin gerçek hayatta da kırık şekilde dolaştığı öğrenildi.

Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.