Josef'ten terör açıklaması

Josef'ten terör açıklaması
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza terör olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de son günlerde yaşanan terör olaylarından en fazla etkilenenler ülkemizde futbol oynayan yabancı oyuncular oldu. Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza ise ülkesinde bağlandığı yayında Türkiye ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE MUHTEŞEM BİR ÜLKE"

Türkiye'nin muhteşem birülke olduğunun altını çizen Josef de Souza, Türk insanının terörden asla korkmadığını söyledi. İşte Josef de Souza'nın açıklamaları:

"İstanbul'da oldukça mutluyum. Profesyonel olarak en iyi takımlardan birinde forma giyiyorum. Ülkede her şeye de uyum sağladım. 2,5 yıllık sözleşmem var ve futbolu Fenerbahçe'de bitirmek istiyorum.

İstanbul harika bir şehir. Dışarıda bazen kötü olaylar yaşanabilir. Fakat, dünyanın her yerinde bu tip olaylar oluyor. Kesinlikle Türkiye, Brezilya'dan daha güvenli bir ülke. Türkiye'de yaşadığım için minnettarım.

Türk insanları yaşanan terör olaylarına rağmen bunlardan korkmadan hayatlarına devam ediyor. Buradaki insanları terör korkutamaz. Ben evden çıkarkan korkuyordum. Kalabalık ortamlara girmeye çekiniyordum. Ailemi mümkün mertebe korumaya çalışıyorum."

FutbolArena