Hastanede kadın hemşire ölü bulundu: Eski sevgilisi cinayet şüphelisi oldu

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde bir hastanedeki dedesine refakatçi olan 24 yaşındaki genç kadın hemşire, hastane odasında ölü olarak bulundu. Genç hemşirenin hastanede doktor olarak çalışan eski sevgilisi tarafından enjekte edilen ilaç sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi.

İstanbul Beylikdüzü'nde bir hastanenin yoğun bakımında yatan dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire S.B. hastanedeki bir odada ölü olarak bulundu. S.B.'in, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Doktor F.A. tarafından koluna enjekte edilen ilaç sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi. Adliyeye sevk edilen Doktor F.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, geçtiğimiz hafta Beylikdüzü'nde özel bir hastanede meydana geldi. Bir hastanede hemşire olarak çalışan S.B. (24), başka bir özel hastanenin yoğun bakımında kalan dedesinin yanına refakatçi olarak gitti. İddiaya göre hastanenin yoğun bakım doktoru olan F.A. ile hemşire S.B.'in bir süredir arkadaş oldukları öğrenildi. Genç hemşire S.B., pazartesi sabaha karşı hastanedeki bir odada hareketsiz şekilde bulundu. Hemşire S.B., hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 İLAÇ DOKTORUN CEBİNDEN ÇIKTI

Şüpheli olarak değerlendirilen ölüm için başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Hemşire S.B.'in koluna enjekte edildiği iddia edilen ilaç odada bulunamadı. Yapılan incelemenin ardından ilacın ampulü Doktor F.A.'nın cebinde bulundu.

 "SABAH S.B.'İN YÜZÜ MORARMIŞTI"

İfadesi alınan Doktor F.A. S.B.'le arkadaş olduklarını ve aralarında ilişki olduğunu ifade ederek, olay gecesi başı ağrıdığı için ağrı kesici ilacı damar yolu açarak verdiğini söyledi. Sabah uyandığında S.B.'i yüzü morarmış olarak bulduğunu iddia eden Doktor F.A., ameliyat öncesi kullanılan ilacı ise S.B.'in enjekte ettiğini söyledi.

 SAVCI TUTUKLAMA TALEP ETTİ, MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Şüpheli olarak ifadesi alınan Doktor F.A. tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Sulh ceza hakimliği Doktor F.A. hakkında adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bırakılmasına karar verdi.

 

DHA