Uğur Motorlu Araçlar'dan sosyal sorumluluk projelerine destek

Uğur Motorlu Araçlar'dan sosyal sorumluluk projelerine destek

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. (UMA), adil, duyarlı, sürdürebilir ve yaşanabilir bir çevre için “Sosyal Sorumluluk” bilincini temel alan bir yaklaşımla faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

UMA, kurulduğu günden bugüne, Sosyal Sorumluluk alanında tüm çalışanları ve paydaşları ile sosyal, kültürel, ekonomik ve çevresel konulara duyarlı, etik, sorumluluk sahibi yaklaşımlarıyla toplumsal konulara yatırım yapmaktadır. UMA tarafından yapılan “Sosyal Sorumluluklar” yasal zorunluluktan değil; içtenlikle ve gönüllü olarak yapılmaktadır.

UMA web sitesinde “Sosyal Sorumluluk” başlığı altında bulunan “Talep Formunu” doldurarak tarafımıza ulaşabilir, ihtiyaç ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Başvurularınız komisyon tarafından tarafsız bir şekilde titizlikle incelenerek, başvuran kişilere en kısa zamanda dönüş yapılacaktır.

UMA olarak destek verdiğimiz tüm alanlarda, topluma öncü ve örnek olmaya çalışan bir vizyonla hareket ediyor, yatırımlarımızla ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlayarak ilerliyoruz. Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımızda sürdürülebilir etkiler yaratmak için destek verdiğimiz projelerin kalıcı faydalar üretmelerine de dikkat ediyoruz.

Detaylı Bilgi İçin: http://www.uma.com.tr