Yerli otomobil TOGG'un fabrikasından yeni görüntüler sızdırıldı

Güncelleme:

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un fabrikasından gelen yeni görüntüler ilgi odağı oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı TOGG fabrikasından yeni görüntüler ortaya çıktı. TOGG’un fabrikası içerisinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Çekilen görüntüye göre TOGG fabrikası içinde makinelerin ve üretim bandının bulunması gereken büyük bir alanda onlarca TOGG aracının olduğu görülüyor. Fabrikanın boş olduğu görüntülerin çekilmesinin üzerinden fazla bir süre geçmeden ortaya çıkan bu görüntülerde araçların üzerlerinin brandalar ile kapatılmış olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Söz konusu videoda, birçok aracın üzerinin branda ile kapatıldığı görüldü. Bununla birlikte araçların farklı renklerde olması da dikkat çekti.

Togg duyurdu: İstanbul'da açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla Gemlik'te bulunan fabrikada düzenlenen törenle seri üretim bandından indirilen Togg'un ilk Deneyim Merkezi İstanbul'da açıldı. İlk yerli ve milli araç olan Togg'un açılış töreni 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirilmişti.

YAKINDAN İNCELENEBİLECEK

Deneyim Merkezi'nde vatandaşlar Togg'un C-SUV modelini yakından görebilecek ve merak edilen dijital ekranların olduğu kokpit bölümünü inceleyebilecek. İstanbul Zorlu Center'da açılan deneyim merkezinin ardından Adana, Ankara, Gemlik ve İzmir'de de deneyim merkezleri açılacağı bildirildi.

 TOGG'UN ''EN BEĞENİLEN RENK'' ANKETİ SONUÇLANDI

Yerli otomobil Togg'un ilk aracı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan tarafından Gemlik'teki fabrikada banttan indirildi. Togg gündemde yerini korumaya devam ederken, bu sefer de Togg'un sosyal medya hesabından 500 bin kişinin katılımıyla renk anketi yapıldı.

EN BEĞENİLEN RENK KAPADOKYA OLDU

Anket sonuçlarına göre, 6 renk olarak açıklanan C-SUV'ların en çok beğenilen renginin Kapadokya olduğu duyuruldu.

500 BİNDEN FAZLA ETKİLEŞİM İNCELENDİ

Togg'dan yapılan açıklamada, ''Sizlerden gelen 500.000'den fazla yorum ve etkileşimi inceledik. Renk anketimizin birincisi Kapadokya oldu. Sosyal medya hesaplarımızdan anketimize katılan herkese teşekkür ederiz.'' denildi.

HANGİ RENKLER VAR?

Togg, Türkiye'nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alarak tasarlanan otomobilin dış renklerine "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini vermişti. Bu renklere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle ise "Karadeniz Yeşili" eklenmişti.