Küçük bir adım at, büyük bir fark yarat

Küçük bir adım at, büyük bir fark yarat

Acıbadem’in önderliğinde 4. “Hasta Hizmetleri Haftası” Etkinlikleri başlıyor...

Hastaların hastaneye adım attıklarında ilk iletişime geçtikleri kişiler Hasta Hizmetleri çalışanları. Acıbadem Sağlık Grubu, hastalara rehberlik eden, destek veren, sorularını anında cevaplandırarak işlerini kolaylaştıran bu isimsiz kahramanların işini mesleğe dönüştürme amacıyla 4 yıl önce ‘Hasta Hizmetleri Haftası’nı kutlamaya başladı. Bu yıl 6-12 Nisan tarihlerinde “Küçük Bir Adım At, Büyük Bir Fark Yarat” temasıyla kutlanacak olan Hasta Hizmetleri Haftası’nda, Acıbadem Sağlık Grubu’nun yurt genelindeki hastane ve tıp merkezlerinden Hasta Hizmetleri personeli İstanbul’da bir araya gelecek.

Hastanelerin, sağlık kurumlarının imajında önemli bir rol oynayan ‘Hasta Hizmetleri’ çalışanları, hastaların işini kolaylaştırmada yaptıkları rehberlik hizmetiyle de sağlık sektörünün isimsiz kahramanları aslında. Acıbadem Sağlık Grubu hasta hizmetleri çalışanlarının işini meslekleştirme amacıyla Nisan ayının ikinci haftasını ‘Hasta Hizmetleri Haftası’ olarak kutluyor. Bu yıl 6-12 Nisan tarihleri arasında 4’ncüsü kutlanacak ‘Hasta Hizmetleri Haftası’ kapsamında Acıbadem Maslak Hastanesi’nde çeşitli aktivitelerle eğitim ve eğlence dolu bir gün geçirilecek. Acıbadem Sağlık Grubu’nun yurt genelindeki 16 hastane ve 11 Tıp merkezinden Hasta Hizmetleri personeli 10 Nisan’da Acıbadem Maslak Hastanesi Konferans salonunda bir araya gelecek. Haftanın önemine ve mesleğe yönelik konuşmalar yapılacak, yarışmalar gerçekleştirilecek ve Kompetanlık sınavı birincilerine de aynı etkinlikte ödül verilecek.

Bu yılın teması: Fark yaratmak

Geçen yıl “Tutkumuz Kalpten Kalbe Mükemmel Hizmet” temasıyla kutlanan Hasta Hizmetleri Haftası’nın bu yılki sloganı ise hasta hizmetleri ve hasta memnuniyetinde fark yaratmak üzerine. “Küçük Bir Adım At, Büyük Bir Fark Yarat” temasıyla kutlanacak Hasta Hizmetleri Haftası’nın 10 Nisan etkinliği kapsamında, Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Sn. Tahsin Güney, Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haluk Özsarı bir konuşma yapacak, Eğitmen Doç. Dr. Merih Tangün de “Fark yaratmak” ile ilgili bir sunum gerçekleştirecek. Yılın başından itibaren gerçekleştirilen ‘Hasta Hizmetleri Bilgi Yarışması’nın finali ile renklenecek etkinlikte, ilginç videolar da gösterilecek. Yöneticilerin Hasta Hizmetleri bankosuna oturup ‘Hasta Hizmetleri personeli’ olarak geçirdikleri anlar, hasta hizmetleri çalışanlarının hastalarla yaptıkları röportajları ve “Fark yaratmak” temalı video çekimlerinde ilk 3’e girenlere ödüller de yine etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek.