''Arda benim evladım''

''Arda benim evladım''
Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Terim, bu akşam ilk kez Barcelona forması giyecek Arda Turan ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Ceza bitti, Arda bugün 7 numaralı formasıyla Camp Nou'ya çıkacak. Yıldız futbolcuyu, gelişimine yakından tanıklık eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim anlattı.
 
İşte tecrübeli hocanın düşünceleri:
 
"BASAMAKLARI HEP BİRLİKTE ÇIKTIK"
 
"Birden fazla kimliğimle büyük bir heyecan ve gurur duyuyorum. Arda evladım gibidir, onu kendi çocuklarımdan ayırmam. Türkiye Futbol Direktörü olarak; Arda'nın dünyanın en büyük kulüplerinden birinde forma giyiyor olmasından dolayı mutluyum ve gururluyum. Bir Türk vatandaşı olarak da bu topraklardan yetişen bir gencin başarısının gençlere örnek olacağına inanıyorum. Arda'yı, A takımla antrenmanlara aldığım ilk günden bugüne çok şey paylaştık. Hedeflediği yolda basamakları birer birer çıkarken hep yanında olduk."
 
"DÜNYANIN EN İYİSİ İLE AYNI TAKIMDA"
 
"Atletico Madrid'deki performansıyla İspanya gibi zorlu bir ligde kendini kabul ettirdi. Şimdi Messi ile aynı takımda oynayacak. Messi benim için dünyanın bir numaralı futbolcusudur. İki ve üç numaraya kimseyi koymam. Arda'nın en tepede Barcelona'da forma giymesi Türk futbolu açısından önemli. Arda'nın 11'de forma giymesi, kaç puanlık oynadığından daha mühim olan Barcelona kulübü çatısı altında olması ve o havayı solumasıdır. İlerleyen günlerde İspanya'ya gidip onu Barcelona forması altında izleyeceğim. Barcelona formasıyla daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum."
 
Sabah