''Senin içn de oynadık Jan''

''Senin içn de oynadık Jan''
Güncelleme:

Fenerbahçeli oyuncular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de yıldızlar maç sonu yayıncı kuruluşa kısa açıklamalar yaptı. Datome ise sakatlığı olduğu için bu seride forma giyemeyen Jan Vesely'e mesaj gönderdi.

Real Madrid’i 3-0’la süpürerek Euroleague’de adını Final Four’a yazdıran Fenerbahçe’de tarih yazan oyuncular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Melih Mahmutoğlu: “İnanılmaz bir başarı. İstediğimiz gibi oynadık ve kazandık. Kupaya 2 maç kaldı. Amacımız şampiyonluk.”

Ekpe Udoh: “Üzerimize düşeni yaptık. Şimdi kutlayalım ama bunun devamı gelecek. 2 maçımız daha var, umarım kupayı kaldıracağız.”

Bobby Dixon: “Ben ilk defa Final Four’a kalıyorum. Müthiş bir duygu. Ancak daha kazanmamız gereken iki maç var. Sonrasında amaca ulaşacağız”

Gigi Datome: “Vesely’siz oynayıp buralara geldik, bizim için çok güzel ve çok büyük bir olay. 3-0 kazanmak önemliydi. Çok akıllı oynadık ve Final Four’a yükseldik. Senin için de oynadık Jan. Seni bekliyoruz.”

Pero Antic: “Kendi adıma ve takımım adına çok mutluyum. Hedefimiz şampiyonluk, bunun için iki maç daha var. Şimdi lige dönüyoruz Avrupa’nın en iyi koçuna ve teknik ekibine sahibiz.”

1-20160420085507.jpg