Fenerbahçe yıldız ismin peşinde !

Fenerbahçe yıldız ismin peşinde !
Güncelleme:

Fenerbahçe, 2013'ün 1 numaralı ismi Anthony Bennett'in peşinde...

2013 Draftının 1 Numarası Anthony Bennett ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia ediliyor. Kanadalı oyuncunun adı Barcelona ve CSKA Moskova ile de anılıyor.

THY Euroleague Top 16’da fırtına gibi esen ve de şimdiden çeyrek final ve Final-Four hesapları yapmaya başlayan Fenerbahçe’nin bir Toronto Raptors’ın serbest bıraktığı Anthony Bennett ile ilgilendiği öğrenildi.

Kanadalı oyuncunun rotasının Fenerbahçe olduğu haberi Kanada basınında de yeraldı. Kısa süre önce Toronto’nun Jason Thompson‘ı alınca serbest bıraktığı 22 yaşındaki oyuncu, 2013 draftında 1. sırada seçilmişti.

UNLV çıkışlı 2.03 boyundaki oyuncu, bu yıl 1.5 sayı, 1.2 ribaunt ortalama ile hayal kırıklığı yaratmıştı. NBA kariyer ortalaması 4.2 sayı, 3.1 ribaunt olan Bennett, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves ‘dan sonra Toronto Raptors’a gelmişti.

Bu arada Anthony Bennett ile Barcelona ve CSKA Moskova da ilgileniyor.

ANTONY BENNET KİMDİR?

2013-2014 sezonunun başında Cleveland Cavaliers tarafından NBA Draft’ında 1.numara seçilen Kanadalı basketbolcu, 2014-2015 sezonu başında takımı Cleveland’dan Minnesota’ya Kevin Love karşılığında 2014 birinci sıra seçimi takım arkadaşı Andrew Wiggins ile birlikte transfer olmuştu.

Şu an hâlâ boşta olan Kanadalı oyuncu, Victor Oladipo, Cody Zeller, Nerlens Noel, C.J McCollum gibi önemli isimlerin önünde 1. seçilerek draft’ı tamamlamıştı.

1992 doğumlu Kanadalı oyuncu 2.03 boyunda ve uzun forvet olarak oynamakta.

Basketball.com.tr