Alex'in gönüllerdeki değeri dip yaptı

Alex'in gönüllerdeki değeri dip yaptı

Fenerbahçe eski kaptanı Alex de Souza yaşadığı pirim polemiği nedeniyle gündemdeki yerini koruyor.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final kapısını açan maçtan prim almadığını iddia eden Brezilyalı yıldıza, yönetim ‘imzalı cevap’ vermiş, Alex de “İmza benim değil” demişti.

Ancak Fenerbahçe, Alex’in 8 yıl süren birliktelik boyunca 6 farklı imza kullandığını ortaya koydu. Bu gelişmeler Alex de Souza 2012’de gönderildiği zaman haksızlığa uğradığına inanıp, Aziz Yıldırım’a cephe alanların bile başkana hak vermesine neden oldu.

KOSİF’TEN ALEX’E ÇİFTE TEPKİ

Fenerbahçe Yöneticisi Selim Kosif, sarı-lacivertli kulübü sahtekarlıkla suçlayan Alex ile bu açıklamaları doğru kabul ederek kulübe çağrıda bulunan eski yönetici Hulusi Belgü’ye sert tepki gösterdi. Kosif, “Kim olursa olsun Fenerbahçe kulübünü sahtekarlıkla suçlayamaz. Hele bu kişi Fenerbahçeli olduğunu söylüyorsa, hele bu kişi başkan adayı olmuş bir kişi ise… Yazıklar olsun” açıklamasını yaptı.

FEDER: “ALEX HEYKELİNİ YIKARIZ”

AMK Gazetesi'nin haberine göre; Sosyal medyada yayınlanan mesajlar Alex’in eski saygınlığını yitirmek üzere olduğunu gösterir cinstendi. Son yaşanan gelişme ise Fenebahçe tarihinin en başarılı yabancısı olarak gösterilen Brezilyalı’nın efsane konumundan da düşmek üzere olduğunu gözler önüne serdi. Yoğurtçu Parkı’nda alex’in heykelini yaptıran FenerbahçelilerDerneği (FeDer) başkanı İlyas bulcay ünlü oyuncuya büyük tepki gösterdi. bulcay, “Fenerbahçe’yi küçük düşürmeye ve takıma zarar vermeye devam ederse büst ile ilgili kaldırma kararı alırız” dedi.

AMK Gazetesi