Arda burada oturacak

Arda burada oturacak

Barcelona'da oturacağı muhite karar veren Arda Turan, Castelldefels bölgesinden ev bakmaya başladı.

Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın yeni adresi belli oldu. Katalan ekibine imza attıktan sonra şehirde ev arayışlarına başlayan 28 yaşındaki futbolcunun uzun süredir üzerinde düşündüğü muhit konusunda kararını verdiği ortaya çıktı.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, bir süredir şehirdeki Princesa Sofia Oteli'nde kalan yıldız futbolcunun şehir içinde mi yoksa dışında mı oturacağı konusuna açıklık geldi. Arda'nın ilk geldiğinde tercihinin Nou Camp ve idman tesislerine yakın şehir içinden bir ev olduğu ancak zamanla, Suarez, Neymar gibi arkadaşlarının şehir dışının daha huzurlu ve rahat olduğu konusunda kendisini ikna ettiklerine dikkat çekildi.

Arda Turan Barcelona'daki hayata kısa süre içerisinde adapte olduğu vurgulanırken, kendisini yeni komşuluk ilişkilerini beklediğinin de altı çizildi. Teknik direktör Luis Enrique'nin de oturduğu Castelldefels bölgesinde ev bakmaya başladı. Dağlarla plajlar arasında doğa harikası bir muhit olan Castelldefels, Barcelona kent merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

1-20150808162631.jpg

Milliyet