Arda Güler ilk maçlarına S Sport Plus’ta çıkıyor

Arda Güler ilk maçlarına S Sport Plus’ta çıkıyor
Güncelleme:

Arda Güler’li Real Madrid, Soccer Champions Tour’da mücadele edecek. Real Madrid, Barcelona, AC Milan, Juventus, Arsenal ve M.United'ın mücadele edeceği Soccer Champions Tour 23 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan izlenebilecek.

 

 

Bu yaz Türk ve Avrupa futbolunun kalbi S Sport Plus’ta atıyor.  Futbolseverlerin merakla beklediği Soccer Champions Tour 23 Temmuz’dan itibaren S Sport Plus’ta başlıyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın hazırlık maçları ve Beşiktaş’ın Avrupa Konferans Ligi’nde oynayacağı iç saha maçının ardından, S Sport Plus Avrupa futbolunun devlerini de Türk futbolseverlerle buluşturuyor.

ABD’de düzenlenen yaz döneminin bu en elit turnuvasında Real Madrid, Barcelona, AC Milan, Juventus, Arsenal ve M.United mücadele edecek.

Geçtiğimiz günlerde R.Madrid ile anlaşıp, hazırlık kampına katılan milli yıldız Arda Güler’in de yeni takımıyla ilk maçlarına bu turnuvada çıkması bekleniyor. R.Madrid turnuvada sırasıyla AC Milan, M.United, Barcelona ve Juventus ile karşılaşacak.

ARDA’NIN İLK EL “CLASICO”SU

Turnuvanın şüphesiz en çok merak edilen mücadelesi 29 Temmuz Cumartesiyi Pazara bağlayan gece 00:00’da başlayacak R.Madrid – Barcelona maçı olacak. Arda Güler’in transferinde birbirleriyle mücadele eden iki ezeli rakip, bu sezonun ilk “El Clasico”su için sahada olacak.

Soccer Champions Tour maçları S Sport Plus’tan hem canlı olarak hem de tekrar izle ve indir izle özelliğiyle izlenebilecek. ABD’de gerçekleştirilen turnuvada, saat farkı nedeniyle sabah erken saatlere denk gelen karşılaşmaları bile futbolseverler S Sport Plus’la diledikleri saatte izleyebilecekler.

S Sport Plus’ta Arda Güler’i ilk kez R.Madrid formasıyla izlemek, bu müthiş turnuvayı kaçırmak istemeyen futbolseverler ssportplus.com üzerinden ILKAY3499 koduyla

 

 

üyeliklerini başlatarak S Sport Plus aylık pakete ilk ay sadece 34,99’a üyelik başlatabilecekler.

İşte Turnuvadaki Dev Maçlar:

23 Temmuz Pazar 05:30 FC Barcelona – Juventus

24 Temmuz Pazartesi 05:00 R.Madrid – AC Milan

27 Temmuz Perşembe 03:30 R.Madrid – M.United

27 Temmuz Perşembe 05:30 Arsenal – FC Barcelona

28 Temmuz Cuma 05:30 Juventus – AC Milan

30 Temmuz Pazar 00:00 FC Barcelona – R.Madrid

2 Ağustos Çarşamba 06:00 AC Milan – Barcelona

3 Ağustos Perşembe 02:30 Juventus – R. Madrid

Etiketler Arda Güler s sport