Arda Güler'in şaşırtan değişimi

Arda Güler'in şaşırtan değişimi
Güncelleme:

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olduktan sonra peş peşe 2 sakatlık yaşayan Arda Güler'in Real Madrid antrenmanındaki bu görüntüsü görenleri şaşırttı.

Sezon başında 20 milyon Euro bonservis ve 10 milyon Euro bonuslar karşılığında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan 18 yaşındaki Arda Güler, yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz yeni takımıyla forma şansı bulamadı.

Genç yıldızın, sakatlığını atlatan ve takımla birlikte çalışmalara başlamasıyla Rayo Vallecano maçında kadroda olması bekleniyor.

İspanya basını, Real Madrid formasıyla ilk kez sahada olma heyecanı yaşayan Arda Güler’in fiziksel değişimine dikkat çekti.

 4 ay önce sezon başındaki bir fotoğrafla, son antrenmandaki bir fotoğrafı karşılaştırılan Arda Güler’in, özellikle bacak kaslarındaki gelişim gözler önüne serildi.

Menisküs sakatlığı yaşayan Arda Güler, 2 aylık tedavi sürecinin ardından kısa süre önce takımla birlikte çalışmalara katılmıştı.

Real Madrid’in Hırvat yıldızı Luka Modric, Arda Güler hakkındaki övgü dolu sözlerine bir yenisini ekledi.

38 yaşındaki orta saha oyuncusu, antrenmanda Camavinga’yı çaresiz bırakan Arda Güler’e “Bu adam bizi emekli etmeye geldi” ifadelerini kullandı.

Arda Güler, Real Madrid'in maç kadrosunda

Transfer olduğundan beri sakatlıklar nedeniyle Real Madrid formasıyla maça çıkamayan Arda Güler, takımının yarın Rayo Vallecona ile karşılaşacağı maçın kadrosuna dahil edildi.

Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin süre vermesi halinde Arda Güler ilk kez Real Madrid formasıyla maça çıkacak. 

Temmuz ayında takıma katılan 18 yaşındaki yıldız futbolcu, takımının ABD kampında sakatlandıktan sonra tedavi için Madrid'e dönmüş, ekim ayında iyileştikten sonra maça çıkamadan tekrar sakatlanmıştı.

Carlo Ancelotti, Arda'nın sakatlığı geçmesine rağmen 2 hafta kadar daha kuvvetlenme çalışması yapacağını belirtmiş ve Arda sakatlığını atlatmasına rağmen takımının son 2 lig maçında kadroya dahil edilmemişti.

La Liga'da lider durumda olan Real Madrid, ligdeki 12. maçında yarın akşam TSİ 23.00'te Rayo Vallecano'yu konuk edecek.