Beşiktaş'a zemin şoku !

Beşiktaş'a zemin şoku !

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümü için Avusturya’ya gitti. İlk idmanda futbolcular zeminden şikayet etti.

Kartal, yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümü için Avusturya’ya gitti. İlk idman öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş konuşmasına Şanlıurfa’da yaşanan üzücü olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

Kampta birçok hazırlık maçı yapacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Bütün oyuncularımı görmek istiyorum. Bu yüzden buraya yirmi altı oyuncuyla geldik” dedi. Sakat futbolcular hakkında da bir değerlendirme yapan Güneş, “Tolgay’ın durumunu biliyoruz. Veli’nin durumu biraz daha farklı. 24 Temmuz’a kadar kendisine izin verdik” diye konuştu.

Öte yandan siyah-beyazlılar, kamptaki ilk hazırlık maçında yarın Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak. Fransa’nın Lille ekibiyle cumartesi günü kozlarını paylaşacak olan Kartal, pazar günü de Nice ile maç yapacak. Slovenya’nın NK Zavrc takımıyla 29 Temmuz Çarşamba günü oynayacak Beşiktaş, 1 Ağustos’ta da İtalya’nın Atalanta ekibiyle karşılaşacak.

İlk idmanda futbolcular zeminden şikayet etti. Sakatlık sorunu ile karşılaşabileceklerini düşünen Şenol Güneş de problemin çözülmesi için yetkililerle konuştu.