Beşiktaş'tan Çanakkale şehitlerine anıt !

Beşiktaş'tan Çanakkale şehitlerine anıt !

Beşiktaş, Çanakkale zaferinde şehit düşen 22 sporcunun heykelini diktirecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çanakkale Valisi Hamza Erkal'ı ziyaret etti. Başkan Orman burada yaptığı açıklamada duygusal mesajlar verdi: "Çanakkale'de ismini bulabildiğimiz 22 sporcumuz şehit düştü. Burada onları anabileceğimiz bir anıt istiyoruz. Sporcularımızın burada şehit düştüğünü herkesin bilmesini istiyoruz. Şehit sporcularımızın heykelini yapabileceğimiz bir alan talep ediyoruz. Anma törenlerinde onlar da ziyaret edilsin.

TESİS YAPTIRACAĞIZ

Bu insanların kanlarıyla bu ülke kurtuldu. Sayın valimizle bu konu üzerinde çok önemli bir görüşme yaptık. Burada bulunmamın bir diğer amacı da çocuklar için bir tesis yatırımı yapmak. Çocuklar maalesef asosyal bir şekilde yetişiyorlar. İşimiz Türk insanına spor yaptırmak. Biz Çanakkale'de bir de tesis yapmak istiyoruz."

BEŞİKTAŞ GURUR VERİR

Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Başkan Orman'ın talepleri hakkında şu açıklamayı yaptı: "Başkanımız'la daha önce telefonla da görüştük. Taleplerle ilgili çalışmalarımız olacak. Bu bölgede onlara ait bir alan oluşturulup, belki de heykelleri dikilebilir. Gidip orada anma programları düzenlenebilecek mekanlar oluşturulacak. Bu bize gurur verir."