Bu yaza damga vuran maçlar S Sport Plus’ta

Bu yaza damga vuran maçlar S Sport Plus’ta
Güncelleme:

Soccer Champions Tour kapsamında FC Barcelona - Real Madrid karşı karşıya gelirken, Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş rakipleriyle bu kez deplasmanda mücadele ediyor. Üç karşılaşma da canlı yayınla S Sport Plus’ta izleyiciyle buluşuyor

Bu yaz Türk ve Avrupa futbolunun kalbi S Sport Plus’ta atmaya devam ediyor. S Sport Plus; 29 Temmuz Cumartesi’yi Pazara bağlayan gece 00:00’da futbol dünyasının en önemli derbilerden FC Barcelona- Real Madrid karşılaşmasını, 1 Ağustos Salı 20:30’da Zimbru – Fenerbahçe ve 3 Ağustos Perşembe 21:00’de Tirana – Beşiktaş karşılaşmalarını izleyicileriyle buluşturuyor.

Soccer Champions Tour’un Heyecanla Beklenen Karşılaşması: FC Barcelona- Real Madrid

Futbolseverlerin heyecanla beklediği, sezonun ilk El Clasico’su 29 Temmuz Cumartesi’yi Pazara bağlayan gece 00:00’da başlayacak. Milli yıldız Arda Güler’i kadrosunda bulunduran Real Madrid, FC Barcelona deplasmanında ezeli rakibiyle mücadele edecek. Karşılaşma canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak.

Zimbru – Fenerbahçe Mücadelesi S Sport Plus’ta

Sarı lacivertliler Avrupa Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu’nda Moldova ekibi Zimbru ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kadıköy’de oynanan 5-0’lık maçın rövanşında Sarı Lacivertliler Dzeko ve Tadic gibi yıldızlarıyla bu kez sonuca gitmeye çalışacak. 1 Ağustos Salı günü 20:30’da başlayacak karşılaşma canlı yayınla S Sport Plus’ta izleyiciyle buluşacak.

 Tirana – Beşiktaş Mücadelesi de S Sport Plus’ta

Avrupa Konferans Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Beşiktaş da Arnavutluk temsilcisi Tirana ile 2.Ön Eleme Turu ikinci maçında karşı karşıya gelecek. İlk maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Siyah Beyazlılar, deplasmanda da avantajını korumaya çalışacak.

Her üç karşılaşma da S Sport Plus’tan hem canlı olarak hem de tekrar izle ve indir izle özelliğiyle izlenebilecek.

Sporseverler www.ssportplus.com üzerinden ILKAY3499 koduyla hemen üye olarak, ilk ay 34,99’a hazırlık maçları, EuroLeague, F1, NBA, Serie A, LaLiga, UFC ve çok daha fazlasını izleyebilirler.

 

 

Etiketler s sport plus