Büyük hayal kırıklığı ! Xavi...

Büyük hayal kırıklığı ! Xavi...

Al Sadd forması ile ilk maçına çıkan Xavi'yi izlemeye gelen seyirci sayısı şaşkınlık yarattı.

Barcelona’nın efsane isimlerinden Xavi, sezon başında transfer olduğu Katar Ligi ekiplerinden Al Sadd ile ilk maçına çıktı. Takımının Al-Mesaimeer 4-0 yendiği maçta bir asist yapan Xavi’yi izlemeye gelen seyirci sayısı tam bir hayal kırıklığına yarattı.
 
Nou Camp Stadı’nda ortalama 100 bin seyirci karşısında oynamaya alışık olan Xavi’nin ilk maçına Katarlı futbolseverler ilgi göstermedi. Sadece 2 bin 254 kişinin seyrettiği maç, İspanyol yıldızı şaşırttı. Taraftar sayısının azlığına rağmen yeteneklerini sergilemekten geri kalmayan Xavi, maçın henüz 12. dakikasında Lee Jung-Soo’ya yaptığı asist ile takımının öne geçmesine katkı sağladı.
 
Xavi hırsından hiçbir şey kaybetmiyor
Bu karşılaşma ayrıca Xavi’nin profesyonel olarak Barcelona dışında başka bir takımın formasını giydiği ilk maç olarak da kayıtlara geçti.
 
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Xavi, Katar’da oynamasının kendisi için problem olmadığını söyledi. Oynama hırsının devam ettiğini belirten Xavi “Katar’da standartlarımın düşeceğini sananlar yanılıyor. Hala pas hatası yaptığımda kendime kızıyorum. Buna kesinlikle katlanamıyorum” dedi.

AMK Gazetesi