Çağlar Söyüncü’nün yeni takımı belli oldu

Çağlar Söyüncü’nün yeni takımı belli oldu
Güncelleme:

Leicester City ile olan sözleşmesi sona eren milli futbolcu Çağlar Söyüncü Premier Lig'ten Avrupa'ya transfer oldu...

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Kulüpten alınan bilgiye göre Çağlar Söyüncü, yarın öğleden sonra İspanya’nın başkenti Madrid’e gidecek ve 5 Temmuz Çarşamba günü kırmızı-beyazlı kulüple 4 yıllık sözleşme imzalayacak. 27 yaşındaki milli futbolcu, 6 Temmuz Perşembe günü ise basına tanıtılacak.

Beş sezon Leicester City forması giyen ve geride kalan sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi biten Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinde toplam 132 maça çıkarken 4 gol kaydetti.

Çağlar Söyüncü, Leicester City’ye sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla veda etti.

“Bugün evim olarak gördüğüm ve haftalar geçtikçe formasını terletmekten gurur duyduğum kulübe veda ediyorum. Tabii ki, veda etmek hiç kolay değil. Ben buraya bir çocuk olarak geldim, şimdi bir erkek olarak ayrılıyorum. Mavi formamızı giymek ve sizin için mücadele etmek bir onurdu. İnanılmaz anlardan, en zor anlara kadar her şeyi birlikte yaşadık. Ama kötü zamanlarda bile kendimi evimde hissettim. Ve bunu tamamen size borçluyum. Tezahüratlarınız, desteğiniz ve güveniniz beni bugünkü oyuncu yaptı. Ne var ki yeni bir maceranın zamanı geldi. Kalbimde her zaman özel bir yere sahip olacaksınız. Bağımız sonsuza dek sürecek.”