Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi resmen sona erdi

Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi resmen sona erdi
Güncelleme:

Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonun devre arasında Fatih Terim'in yerine göreve getirilen Domenec Torrent dönemi sona erdi.

Galatasaray'da Burak Elmas döneminde Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında göreve Domenec Torrent getirilmişti. Sarı - kırmızılılarda başkanlık koltuğuna Dursun Özbek'in oturmasının ardından İspanyol çalıştırıcı ile ilgili karar verildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Galatasaray, Domenec Torrent ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Sarı - kırmızılı kulüp, Torrent'in sözleşmesinin tek taraflı feshedildiğini duyurdu.

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

"Teknik Direktör Domènec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julián Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir."

2.1 MİLYON EURO
Galatasaray'dan gönderilen Domenec Torrent'e sözleşme fesih için ödenecek olan tazminatın 2 milyon 150 bin euro olduğu öğrenildi.

KARŞILIKLI FESİHE YANAŞMADI

Domenec Torrent'in Galatasaray Yönetimi ile yaptığı görüşmede sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesine karşı çıktığı ve bu yüzden sarı - kırmızılı kulübün fesih işlemini tek taraflı yaptığı öğrenildi.

OKAN BURUK BEKLENİYOR

Galatasaray'da Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının ardından prensip anlaşmasına varılan Okan Buruk ile kısa süre içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor.