Gaziantepspor, Sivas’a Bileniyor

Gaziantepspor, Sivas’a Bileniyor

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında 4 Kasım Pazartesi günü Kamil Ocak Stadyumu'nda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.

- Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında 4 Kasım Pazartesi günü Kamil Ocak Stadyumu'nda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenmanın ana bölümünde Hatayspor karşılaşmasında, ilk on birde görev yapan oyuncular, Sivasspor maçı öncesi programlarını sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise yarı alanda çift kale oyun çalışması yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadıkları Hatayspor mücadelesini değerlendiren Gaziantepsporlu Artem Milevskiy, zorlu bir mücadele olduğunu belirterek, “Zor maçtı bildiğiniz gibi çok sert oynadı rakibimiz. Bu yüzden birçok eksik verdik. Ben üç, dört darbe aldıktan sonra aslında yorgunlukta demeyelim. Kendimi sakınmaya çalıştım. Ağrılarım vardı çünkü. Devam da edemedim zaten. Aslında performans düşüklüğü ve ya yorgunluk demeyelim de bu aldığım darbelerden dolayı performans düşüklüğü yaşadım dünkü maçta. 2. ligden bir takımdı. Kendilerini göstermek için ellerinden geleni yaptılar. Bu bağlamda sert oynadılar tabi ki. Maalesef üç, dört tane kayıp verdik” ifadelerini kullandı.

Maçtan alındıktan sonra, tepki göstermesinin yanlış anlaşılmaması gerektiğini kaydeden Milevskiy, “Tabi bu benim karakteristik yapım. Ağrım vardı. Oyundan çıktım. Aslında kendime ve şanssızlığıma orada kızdım. Kesinlikle hocaya bir saygısızlığım olmadı. Bu yanlış anlaşılmasın kesinlikle. Bu benim karakteristik yapımda mevcut. Biraz asabi oluyorum bu durumlarda” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda turu geçtiklerinden dolayı mutlu olduklarını ve gruplara kalmak istediklerini aktaran Milevskiy, “Tabi söylediğim gibi 2. ligden bir takımla oynadık. Kendilerini göstermek için ellerinden geleni yaptılar. Bu da Türkiye liglerinin kaliteli olduğunu gösteriyor. Türkiye kupası da keza öyle. Çok iyi takımlar var. İyi mücadele ediyorlar. Tabi turu geçtiğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki turu da geçip gruplara kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Milevskiy’den sonra basın mensuplarına Hatayspor maçını değerlendiren, Mustafa Durak ise kupa maçlarının zor maçlar olduğunu ve turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

İHA