Ivan Bebek bu kez şaşırttı

Ivan Bebek bu kez şaşırttı

Ivan Bebek, Dinamo Zagreb-Hajduk Split maçında düdük çaldı.

Hırvatlar, başarılı bir yönetim gösterdiğini belirttikleri hakemin, Fenerbahçe maçının ağırlığını üzerinden attığına dikkat çekti.

Braga-Fenerbahçe maçında gösterdiği yönetimle sarı-lacivertli taraftarları çok kızdıran Ivan Bebek, zorlu günleri geride bırakma adına önemli bir virajı döndü.
 
Hırvatistan Kupa yarı finalinde dün gece Dinamo Zagreb-Hajduk Split karşılaşmasını yöneten deneyimli hakem, mücadeleyi hasarsız atlatmayı başardı.
 
Başkent ekibinin iki farklı kazandığı ilk maçın ardından sahasında oynadığı rövanş maçında, rakibini 4-0 yendi mücadelede düdük çalan Hırvat hakem, Hajduk cephesinin yoğun itirazlarına karşın atandığı karşılaşmada rahat bir yönetim sergiledi.
 
Dinamo Zagreb'in ilk maçtaki skor üstünlüğü ve bu maçta da henüz üçüncü dakikada gol bulmasıyla turun erken çözülmesinin, hakemin işini kolaylaştırdığı belirtildi.
 
Fenerbahçe taraftarının yoğun eleştirisi altında olan ve zor günler geçiren deneyimli hakem için bu maçın çok önemli olduğuna dikkat çeken Hırvat basını, Dinamo Zagreb-Hajduk Split maçındaki yönetimiyle Ivan Bebek'in kendisine olan güveninin tekrar geldiğine, biraz olsun rahatladığına dikkat çekti.

Milliyet