Messi'den Obama'ya cevap geldi !

Messi'den Obama'ya cevap geldi !

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, ''Obama'nın bana ulaşamaması hoşuma gitti'' dedi.

ABD Başkanı Barack Obama'nın sözlerine Lionel Messi'den yanıt geldi. Obama geçtiğimiz günlerde Arjantin'e yaptığı ziyarette bir konuşma gerçekleştirmiş, kızlarının Messi hayranı olmasına karşın bugüne kendilerini yıldız futbolcuyla görüştürmediğini dile getirmişti.

OBAMA: MESSİ'YE ULAŞAMADIM

Obama, "Onları da buraya getirip bu güzelliği ve coşkuyu görmelerini isterdim. Bir başka ünlü Arjantinli -kutsal- Papa Francis'le görüştüler. Şimdi Messi ile görüşmek istiyorlar; ama bunu ayarlayamadım" ifadelerini kullanmıştı.

HOŞUMA GİTTİ

Barcelonalı futbolcu Şili-Arjantin maçının ardından yaptığı açıklamada bu konuyla ilgili konuştu. Messi, "Aslında Obama'nın böyle bir açıklama yaptığını duyduğumda çok şaşırdım. Ama bunu duymak öte yandan hoşuma da gitti. Böyle bir şeyin mümkün olup olmayacağını bilmiyorum. Obama ile bir araya gelmeyi isterim" mesajını gönderdi.

OBAMA NE DEMİŞTİ?

Dünyanın en güçlü adamı olarak nitelendirilen Obama, kızları Sasha ve Malia'nın Lionel Messi'nin hayranı olduğunu duyurdu.

KIZLARINI MESSI İLE GÖRÜŞTÜREMEDİ

Obama onların bu sevgisine karşın Messi ile bir görüşme ayarlayamadığını açıkladı. Arjantin'deki genç işadamları önünde konuşan Obama, "Onları da buraya getirip bu güzelliği ve coşkuyu görmelerini isterdim. Bir başka ünlü Arjantinli -kutsal- Papa Francis'le görüştüler. Şimdi Messi ile görüşmek istiyorlar; ama bunu ayarlayamadım" ifadelerini kullandı.