Mehmet Demirkol'dan Volkan Demirel yorumu

Mehmet Demirkol'dan Volkan Demirel yorumu

Volkan Demirel'in, yaptığı açıklamalara Mehmet Demirkol'dan çarpıcı yorum...

2014'teki Kazakistan maçında sahayı terk etmesinin ardından A Milli Takım'a alınmayan Volkan Demirel'in, "Kimse benden özür beklemesin" şeklindeki açıklamasına Mehmet Demirkol'dan çarpıcı bir yorum geldi.

NTV Spor'daki Spor Servisi programında Volkan Demirel'in Fenerbahçe Dergisi'ne yaptığı açıklamaları değerlendiren Mehmet Demirkol, "Medya özür dilemesini beklemiyor" diyen Mehmet Demirkol, "Bence bu tavır da son derece tutarlı bir davranış. Volkan, 'Çağrılıyor muyum, çağrılmıyorum, ona bakın. Ben şu an bir şey yapamam' diyor. Çok açık ve net. Son derece tutarlı da. Volkan milli maçta stadı terkederken çok açık bir mesaj verdi... Özür olmaz; ama çağrılmayı da beklenmez. Çağrılmayı da beklemesin. Son derece tutarlı. Hiçbir eleştirim yok. Çağrılmayı beklemesi de normal değil"dedi.

"MİLLİ TAKIMIN VOLKAN'A İHTİYACI VAR"

"Volkan formda milli takımın ihtiyacı var" diyen Mehmet Demirkol, "Hatta şöyle bir durum var. 'Medya üzerinden yapmam' diyor. Fatih Terim de Volkan Demirel de bunu söylüyor. Ama her şey medya üzerinden gidiyor. Bunu söyleyen duayen bir gazeteci (Attila Gökçe). O öğreniyor ve yazıyor. Medya sorunca 'Medya üzerinden konuşmayacağım' diyor. Ama medya üzerinden konuşuyor. Volkan da medya üzerinden yanıt veriyor" ifadesini kullandı.