Benfica taraftarı Talisca'yı ıslıklayacak

Benfica taraftarı Talisca'yı ıslıklayacak

Benfica taraftarının, Beşiktaş'a kiralık olarak giden Talisca'yı bu gece protesto etmeye hazırlandığı öğrenildi. Quaresma'ya ise sürpriz destek yolda.

Benfica'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Talisca'yı bu gece Estadio da Luz'da kötü bir sürpriz bekliyor. 22 yaşındaki oyuncunun kırmızı-beyazlı taraftarlarca protesto edilmesi bekleniyor. Transferinin gerçekleşmesinin ardından Brezilyalı futbolcunun yaptığı açıklamalar ve kulüp başkanının kendisiyle ilgili yorumlarının tepkiyle karşılandığı, bu yüzden taraftarların yıldız futbolcuyu ıslıklamaya hazırlandığı öğrenildi.
 
Siyah-beyazlı ekibe transferinin kesinleşmesinin ardından Portekiz basınına yaptığı açıklamada, kendi isteğiyle ayrılmadığı, kulübün kendisini zorladığı yönünde beyanat vermesinin ardından Türk basınında çıkan röportajında ise tersi ifadeler kullanmasının tepki yarattığı ifade edildi.
 
Benfica başkanının da geçtiğimiz hafta televizyonda yayınlanan konuşmasında Talisca'yı yalan söylemekle itham etmesi ve söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirmesinin de oyuncu ile taraftarı karşı karşıya getirme potansiyeli taşıdığına dikkat çekildi. 
 
Quaresma'ya 'milli' alkış
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma ise, ezeli rakip Porto ile özdeşleşmesine karşın destek görecek. Portekiz Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olmasında önemli pay sahibi olan futbolcunun, Benfica tribünlerince alkışlanmasının beklendiği belirtildi.

Milliyet