Fabri Napoli'de tarih yazdı !

Fabri Napoli'de tarih yazdı !

Kara Kartal’ın İspanyol file bekçisi Fabri, Napoli karşısında adeta devleşti.

Kalesinde gördüğü 2 gole rağmen ortaya koyduğu başarılı performansla ön plana çıkan tecrübeli kaleci, Lorenzo Insigne’nin penaltısını kurtararak Beşiktaş’ın zaferine büyük katkı yaptı.

Beşiktaş'da kaleyi kaptan Tolga Zengin’den devralan Fabri, Şampiyonlar Ligi’nde dün oynadıkları Napoli mücadelesine de ilk 11’de başladı. 28 yaşındaki eldiven, kalesinde 2 gol görse de oyun genelinde ortaya koyduğu başarılı performansla alkış topladı.
 
Karşılaşmanın ilk yarısında 32 kez topla buluşarak bu alanda takımının en fazla meşin yuvarlağa dokunan ismi olan İspanyol eldiven, ilk yarıda 30. dakikada Dries Mertens’ten yediği gol dışında etkili bir görüntü sergiledi.
 
Muslera’dan sonra ilk kez...
 
Mücadelenin ikinci yarısına da adeta damgasını vuran Fabri, 50. dakikada kalesinde adeta devleşti. Tecrübeli eldiven, kendisinin yaptırdığı penaltı sonrasında beyaz noktanın başına geçen Napoli’li futbolcu Lorenzo Insigne’nin vuruşunda sağ köşeye başarılı bir hamle yaparak atışı çıkardı. Başarılı kaleci, bu kurtarışla; Türkiye takımları adına Fernando Muslera’dan sonra (Manchester United karşısında) Şampiyonlar Ligi’nde penaltı kurtaran ilk kaleci oldu.  
 
Puanı getiren isim oldu
 
Beşiktaş’ın İspanyol eldiveni, karşılaşmanın 69. dakikasında Manolo Gabbiadini’nin penaltıdan attığı gole ise engel olamadı. Filelerinde 2 gol görmesine rağmen ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Fabri, Kartal’ın aldığı 3 puana önemli katkı yaptı.

Fanatik

Etiketler Beşiktaş napoli Fabri