Fernando Muslera: ''Uzun zamandır…''

Fernando Muslera: ''Uzun zamandır…''

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Benfica karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Benfica karşısında kazandığı maç ile ilgili açıklama yapan Fernando Muslera, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tüm takım arkadaşlarının son saniyeye kadar mücadele ettiği söyleyen Muslera, gruptan çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Kesinlikle kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını söyleyen Fernando Muslera, “Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi’nde maç kazanamıyorduk. Bu galibiyet güvenimizin geri kazanmamızı sağlayacak. Galatasaray her zaman Avrupa’da gruplardan çıkmayı hedefler… Bu hedefimizin sürmesi için kazanmamız gerekiyordu. Bunu da başardık” dedi.

Futbolda iyi ve kötü anların olduğunu belirten Fernando Muslera, “Geçen sezona kötü başladık. Avrupa’da istemediğimiz sonuçlar aldık. Sonra aldığımız şampiyonluk moralimizi düzeltti. Bu sezon da yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Uyum süreci geçirdik. Avrupa’da galip gelememek özgüven eksikliğine neden oldu. Bu nedenle Benfica karşısında çok önemli bir galibiyete imza attık” değerlendirmesinde bulundu.