Galatasaray ve Podolski'den Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray ve Podolski'den Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabı ve sarı-kırmızılı futbolcu Lukas Podolski, tartışma yaratan paylaşımlarda bulundu.

Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabı ve sarı-kırmızılı futbolcu Lukas Podolski, Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçının ardından kendi taraftarlarını coşturdu, sarı-lacivertli taraftarları ise adeta çıldırttı.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun son şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılıyor. Ligi ikinci bitiren Fenerbahçe ise ön eleme oynamak zorunda kalmıştı.

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk deplasmanında 3-0 geriye düşmesinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya ekibi, attığı tweetlerle dikkat çekti.

"Hayaller biter, Galatasaray başlar"

İlk olarak "Hayaller biter, Galatasaray başlar" tweet'i yazırlırken, ikinci tweet'te "Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi Galatasaray temsil edecek" yazısı paylaşıldı. Bu iki tweet taraftarlar tarafından binlerce kez retweet edildi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski de "Herkese iyi geceler" şeklinde tweet atarak, hashtag ile "dörtyıldız, tek büyük, champions league" yazdı.

10-062.jpeg