Lubos Michel'den çirkin hareket !

Lubos Michel'den çirkin hareket !

Shakhtar Donetsk Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Lubos Michel, Fenerbahçe yedek kulübesinin önünde çirkin bir hareket yaptı.

Shakhtar Donetsk Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Lubos Michel, Ukrayna ekibinin kazandığı penaltıdan sonra Fenerbahçe yedek kulübesinin önüne kadar gelerek çirkin bir hareket yaptı. Uzun yıllar FIFA kokartı taşıyan eski Slovak hakemin bu davranışı, sarı-lacivertli teknik heyet ve yedek oyuncuların büyük tepkini çekti.

RVP kadroda yok

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie dünkü maçın kadrosunda yer almadı. Maçtan önceki antrenmanı da takımdan ayrı şekilde sürdüren futbolcu tam olarak hazır olmadığı ve sakatlığı gerekçesiyle kadroya alınmadı. Sakatlığı sebebiyle hafta boyu takımdan ayrı kalan Mehmet Topal da yedek soyundu. Bu futbolcunun yerine Raul Meireles forma giydi.

‘I love you Lucescu’

Karşılaşma öncesi Fenerbahçeli taraftarlar Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu’yu tribünlere çağırdı. Romen çalıştırıcı “I love you Lucescu” tezahüratları altında sarı-lacivertli taraftarların yanına giderek tribünleri selamladı. Bu arada mücadele öncesi Lucescu’nun başarılarının anlatıldığı kısa bir film dev ekrandan gösterildi.

Lviv sarı-lacivert

Fenerbahçe taraftarı, takımını Ukrayna deplasmanında yalnız bırakmadı. 1380 bilet ayrılmasına rağmen binlerce sarı-lacivertli Lviv’e dün akın etti. Sokaklar adeta sarı lacivert olurken birçok Fenerbahçe taraftarı da Shakhtar tribünlerinden de bilet aldı. Karşılaşmayı, Fenerbahçeli taraftarların arasında Drogba formalı bir Galatasaraylı taraftar da izledi.

Makaslı saldırı

Maç öncesi Lviv’de atmosfer oldukça sakindi. Sadece tek bir münferit olay yaşandı. Bir Ukraynalı ile sarı lacivertli taraftar arasında gerginlik çıktı. Ukraynalı kişi elinde makasla sarı-lacivertli taraftarlara saldırdı. Alkollü olduğu ifade edilen kişi kısa sürede etkisiz hale getirildi.